Sponsorkind

Challenge ondersteunt het Holy Land Institute for the Deaf (HLID).

Het HLID is een christelijk instituut in de plaats Salt in Jordanië dat ondersteuning biedt aan dove, hardhorende, doofblinde en andere kinderen met een beperking. Het instituut helpt de kinderen een volwaardige plaats in hun familie en leefgemeenschap in te nemen en hun unieke en waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Challenge steunt door middel van een maandelijkse gift één van de kinderen in het HLID.

photo agripina compassion

Ons sponsorkind: Marin

Als koor sponsoren wij Marin. Zij is een meisje dat doofblind is. Doofblind zijn betekent dat gehoor- en gezichtszintuigen zo beperkt zijn, dat het voor Marin niet mogelijk is om via deze twee zintuigen informatie op te nemen en te verwerken.

Het HLID geeft in een liefdevolle omgeving de kinderen alle gelegenheid om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen op allerlei gebieden. Het bewegen wordt gestimuleerd zodat Marin met een looprekje kan leren lopen. Communicatie wordt gestimuleerd zodat Marin de wereld om haar heen beter begrijpt en zij er op kan reageren. Op geestelijk  en emotioneel gebied zal ze ook vooruitgaan in haar ontwikkeling, waardoor ze meer kan genieten van het leven en de mensen om haar heen.

De begeleiding is 1 op 1, zeer intensief, maar de vooruitgang die bij de kinderen te zien en te merken is,  motiveert de begeleiders om met hart en ziel met de doofblinden te werken. Ook de medeleerlingen op het instituut besteden hun vrije tijd om met de doofblinde kinderen een wandeling te maken, te schommelen, creatief te werken en vele andere aktiviteiten.

Misschien ontvangen we af en toe iets van Marin. Dit zullen we dan delen met jullie op deze pagina.

.kaart marin

 

Sponsor zélf ook een kindje

Als je op de banner/afbeelding hieronder klikt ga je direct naar de pagina 'Sponsor een kind' op de website van het HLID.


banner hlid

 

Film over het Holy Land Institute for the Deaf

[home] Holy Land Institute for the Deaf

Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op zondag 30 oktober 2016 om 22:02:58 uur

Page generated in 0,017484 seconds,  x

CheckStat