Paul Zoetemeijer

Dirigent Paul Zoetemeijer
(foto: Daphne Krijgsman)

 

"Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk."
(Ludwig van Beethoven)

 

Vanaf augustus 2012 mag ik voor het Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge staan. Een hele verantwoording, maar ook een hele leuke 'job'.
Challenge ken ik al heel lang omdat ik er zelf lid van ben geweest. Ik heb in die periode zes dirigenten aan het werk gezien en het lijkt mij leuk om stukjes van hun kenmerken te combineren, al zal dat niet makkelijk zijn.
Wat bij mij in ieder geval bovenaan staat, is de geloofsbeleving en de uitstraling daarvan.
Je zingt als koor toch over het evangelie (de blijde boodschap) en dan kan het toch niet anders dan dat je gaat stralen met z'n allen?

Ik ga mijn best doen om de komende jaren Challenge zo goed als ik kan te coachen en te ondersteunen. En ik hoop dat ik Challenge op zo'n manier kan laten zingen, dat jij er als luisteraar door geraakt wordt. Wanneer jij tijdens een optreden de nabijheid van God voelt door ons zingen en musiceren, dan heb ik samen met Challenge mijn doel bereikt.

FB Connect met Paul op Facebook 

Korte bio

Paul is geboren op 18 augustus 1965 in Den Haag, verhuisde naar Deventer en kreeg vanaf zijn 5e jaar klassiek pianoles op de muziekschool. Twaalf jaar lang kreeg hij pianoles van dezelfde lerares en behaalde bijna alle graden die er te halen waren. Hij werd op veertienjarige leeftijd lid van de gospelzanggroep Kol-le-Aviv als zanger, reserve-pianist en kort daarna als vaste pianist.
Toen hij zeventien was, verhuisde hij naar Dordrecht, waar bij bij Challenge terecht kwam als (achtereenvolgens) tenor, pianist, geluidsman, percussionist en nu als dirigent.
Daarnaast was hij vaste pianist van vrouwenkoor Close4you uit Dordrecht, is nog steeds geluidsman bij de Onetime Band en speelt in ייn van de bands van de Baptistengemeente in Dordrecht.
Hij verleent als percussionist (kleinpercussie) nog af en toe medewerking aan cd-opnames of (kleinschalige) concerten van andere koren.

 

Ga terug naar dirigenten

Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op maandag 4 december 2017 om 20:34:37 uur

Page generated in 0,003998 seconds,  x

CheckStat