Nieuwsbericht 13-07-2006

Home arrow Nieuws arrow Nieuws 13-07-2006 Blog this!
Yes! We hebben een nieuwe dirigent.
approvedDonderdag, 13 juli 2006

Het interkerkelijk jongerenkoor Challenge is al geruime tijd op zoek naar een andere dirigent omdat Marc Potters, onze huidige dirigent, ermee stopt na ons concert op 4 november 2006.

We zijn dan ook blij dat we met ingang van het nieuwe seizoen Severin van Dijk kunnen verwelkomen als nieuwe dirigent van Challenge. Hij zal tot aan het concert rustig kunnen proefdraaien en zal hij kunnen wennen aan ons drukke, rumoerige, bij vlagen eigenwijze en lastige, maar wel erg leuke koor. Waar nodig zal hij in deze periode worden ingewerkt door Marc.

 

De zoektocht

Vanaf het moment dat Marc had aangegeven dat hij ermee wilde stoppen, heeft een aantal koorleden (Liedewij, Wouter en Aryanne) een zogenaamde dirigentencommissie gevormd die de gehele vacaturecampagne via post, mail en internet, eerste schifting, sollicitatieafhandeling etc. heeft afgewikkeld. De commissie heeft het hier niet altijd makkelijk mee gehad en vanaf deze plaats de welgemeende complimenten voor al jullie werk!

In het totaal zijn er drie potentiële dirigenten tijdens verschillende repetitieavonden op bezoek geweest. Tijdens die avond werd een zogenaamde proefdirectie gedaan, waarbij twee nummers van het jongerenkoor Challenge zelf gedirigeerd moesten worden en er één nummer moest worden ingestudeerd dat de dirigent zelf had uitgekozen. Geen gemakkelijke opgave, want de dirigenten hadden daar maar drie kwartier tot een uur voor.

Na deze proefdirecties werd er overleg gepleegd met de commissie en hebben de koorleden een evaluatieformulier ingevuld en is er nog wat nagediscusieerd op ons interne forum. De commissie heeft met al deze informatie een afgewogen advies kunnen geven richting het bestuur.

We zijn blij dat Severin van Dijk het goedkeuringsstempel heeft gekregen en dat we in de toekomst samen met hem door kunnen gaan met het uitdragen van het evangelie op de manier die voor Challenge inmiddels kenmerkend is geworden.

 

Wie, wat, waar?

Natuurlijk wil iedereen meteen weten wie die Severin nou eigenlijk is, hoe die eruit ziet, wat hij doet en nog veel meer. We vragen jullie dan nog even geduld te hebben. Net zoals Marc krijgt Severin ook een eigen pagina op deze website waarop alle details worden gezet. Met een beetje geluk krijgen we er nog een foto op en anders kom je gewoon eens een keertje naar een optreden van het interkerkelijk jongerenkoor Challenge.
Maar nogmaals, we hebben nog niet alle informatie over hem, dus: geduld!

 


Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op donderdag 8 juni 2023 om 12:27:55 uur

Page generated in 0,004300 seconds,  x

CheckStat