Nieuwsbericht 12-02-2006

Home arrow Nieuws arrow Nieuws 13-02-2006
Challenge bij de honderdste
Maandag, 13 februari 2006

Gisteren, 12 februari 2006, werd de honderdste zangdienst in de Wijnstok gehouden. Zoals er in de dienst werd gezegd: een mijlpaal.

Medewerking werd verleend door het Hervormd Kerkkoor en het Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge. Erg leuk om eens twee Dubbeldamse koren een dienst op te laten luisteren en elk koor deed dat op haar eigen manier.

Challenge heeft weer eens een ouderwets degelijke en swingende uitvoering neergezet met nummers die lekker wegzingen (Kom laten wij aanbidden, Dicht bij U, Regeer in mij, Gonna be a lovely day, Hoor ons loflied). Gezien de reacties vanuit de luisteraars is het optreden in de dienst goed ontvangen.

 

Spanning

Wel was het voorafgaand aan de dienst erg spannend.
Voor Challenge stond er extra druk op de ketel omdat in het verleden de optredens in de Wijnstok niet echt geweldig waren en het toch wel weer eens tijd was voor een goed optreden in eigen huis.
Challenge zong zonder hun eigen dirigent Marc Potters, wat ook weer extra spannend is en zeker voor zo'n mijlpaaldienst.
Wouter, onze vaste pianist, was ziek en kon niet spelen. We werden gelukkig uit de brand geholpen door Gert-Jan Scherff (de vast pianist van Eljakim) die op hele korte termijn in kon vallen.
De zaalversterking moest deze avond door Reijer in z'n eentje worden gedaan (in de normale situatie wordt door twee personen gemengd).

De mensen in de kerk hebben nagenoeg niets van deze perikelen opgemerkt. Tijdens het inzingen in de kerk merkte iedereen dat het wel goed zat en kreeg het 'Whow!'-gevoel. Het geluid was op elke plek prima geregeld en alles was goed te horen.

We hebben tijdens de dienst wel een paar schoonheidsfoutjes gemaakt, maar die vielen niet echt op. Het koor Challenge heeft weer haar visitekaartje achtergelaten en laten zien wat zij kan! Grote dank gaat uit naar Gert-Jan die op zijn onnavolgbare wijze de band en het koor op voortreffelijke wijze heeft begeleid.

 

Foto's

Er zijn ook hier weer foto's van gemaakt tijdens het inzingen en na de dienst. Een paar staan er op de fotopagina en het complete overzicht vind je op ons forum.

 

Geïnspireerd?

Heb je Challenge gezien en gehoord en ben je enthousiast geworden? Kom ook meezingen bij ons koor en meld je aan als lid. Kijk voor meer informatie op de pagina lid worden. Heb je ons gemist? Kijk dan in onze agenda en kom een keertje naar een dienst waar we zingen of kom eens langs op een repetitie.


Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op donderdag 8 juni 2023 om 13:40:29 uur

Page generated in 0,004322 seconds,  x

CheckStat