Links

Er zijn natuurlijk ook heel veel andere koren die een website hebben. Ook sites van verenigingen e.d. die iets met koormuziek te maken hebben zijn er heel veel. Daarom nemen we niet zo veel links op en verwijzen we naar pagina's die hierin gespecialiseerd zijn.

 

Link exchange

Als je elders op het internet of op jouw eigen website naar onze website wilt linken zouden we dat op prijs stellen. Gebruik als het even kan de omschrijving 'Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge Dordrecht' of 'Jongerenkoor Challenge' met als internetadres http://www.ikjk-challenge.nl
Wanneer je onze link hebt geplaatst kan je ons een berichtje sturen via ons webformulier (kies 'een link aanmelden') en zullen we ook jouw link opnemen bij de backlinks.

 

Backlinks

Adrie Hulsbos fotografie

Adrie Hulsbos is inmiddels onze vaste fotograaf bij bijzondere evenementen (vooral concerten).
Adrie doet vooral modellenwerk, maar heeft bijvoorbeeld tijdens ons laatste concert heel veel foto's gemaakt. Die kan je bekijken op Picasa. En het overige werk, zoals fotomodellen, figuurstudies etc, kijk je op zijn eigen website.

Koninklijke Christelijke Zangersbond (KCZB)

De Koninklijke Christelijke Zangersbond is een belangenorganisatie voor zangverenigingen in het algemeen en van Christelijke zangverenigingen in het bijzonder. Door middel van een uitgekiende serviceverlening en een goed geoutilleerd kantoor wordt aan de aangesloten verenigingen service verleend in de ruimste zin van het woord. Er zijn meer dan 2000 verenigingen en stichtingen aangesloten met gezamenlijk meer dan 85.000 leden.

PKN Dubbeldam - De Wijnstok

De website van de PKN in Dubbeldam.

Bedriftsguiden.no

Leading Norwegian business search and resource directory. Since 2000, Pagerank 5

Stichting Koorbegeleidingen

Sinds 1984 verzorgt de Stichting Koorbegeleidingen instrumentale begeleiding voor de Nederlandse koorverenigingen.

 

 

 

Anderen koren

J-Unit Choir

J-Unit Choir bestaat uit een groep mensen tussen de leeftijd van 14 en 30 jaar. Samen vormen zij het nationale gospelkoor van het Leger des Heils. Van augustus t/m juni verzorgen zij iedere maand een repetitie of optreden door heel Nederland.

Zij zingen voornamelijk moderne, engelstalige gospel songs van bekende (Christelijke) artiesten als Israel Houghton, Michael W. Smith en Kirk Franklin.

Gospelkoor Share

Gospelkoor Share uit Ridderkerk telt momenteel ca. 60 enthousiaste leden, variërend in leeftijd tussen 15 en ca. 60 jaar, afkomstig uit Ridderkerk en de wijde omtrek.

 

 

 

Overige verwijzingen

GMC Choral Music

De snelste weg naar koormuziek. Uw favoriete bladmuziek, muziekboek, cd of backingtrack snel én veilig besteld.

gospelkoren.nl

Gospelgroepen, gospelbands en gospelkoren in Nederland.
Informatiepunt over en voor alle solisten, duo's, groepen, bands en koren in christelijk Nederland.

De Hoop! music & books

De Hoop Music bestaat sinds 1994 en is een bedrijf met een riskant product. Muziek is namelijk zeer conjunctuurgevoelig. Dit betekent dat muziek niet een eerste levensbehoefte is. Daarom richt het bedrijf zich bewust op een bredere markt dan alleen de populaire muziek. Er is een breed assortiment muziek beschikbaar. Bijvoorbeeld: orgel, koorzang, instrumentaal, praise, pop, rock, reggae, soul, black gospel, kinderliedjes en Nederlandse gospel. Alle stijlen muziek zijn christelijk verantwoord.

koorzangers.nl

Met deze website willen wij een ontmoetingspunt creëren voor liefhebbers van koormuziek; zangers, zangeressen, dirigenten, begeleiders, instrumentalisten en bestuurders. Doe doelstelling is niet commerciëel en uitsluitend bedoeld als service naar liefhebbers.

ChoralNet: the Internet Center for Choral Music

ChoralNet provides a central portal to online resources and communications for the global choral music community.

AlltheLyrics.com

Large music lyrics archive. Soundtracks. Smart lyrics search.

christelijkeconcertagenda.nl

De Christelijke concertagenda informeert over christen-musici en hun activiteiten. Gospelconcerten, orgelconcerten, klassiek, kerkmuziek, zangavonden, de agenda bericht over elke muziekstijl. De achterliggende visie: het bieden van een communicatieplatform voor christen-musici, het bevorderen van de bekendheid van christen-musici, en het informeren van het publiek. CCAgenda doet dat op journalistieke wijze, met als achterliggende gedachte: eenheid in verscheidenheid.

 

 

Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op maandag 3 oktober 2016 om 23:05:13 uur

Page generated in 0,004055 seconds,  x

CheckStat