Compassion

CompassionChallenge ondersteunt Compassion. Compassion is een internationale, christelijke kindsponsororganisatie die in wereldwijd meer dan 1,2 miljoen kinderen de kans geeft op een leven zonder armoede.
Door als koorlid elke maand een heel klein bedrag te betalen helpen wij een kansarm kind.

photo agripina compassion

Ons sponsorkind: Agripina

Als koor hebben we een meisje uit Kenia 'geadopteerd': Agripina. Met enige regelmaat ontvangen wij een brief waarin staat hoe het met Agripina gaat. Zo blijven wij een beetje op de hoogte.

Deze hulp kunnen wij bieden door als koorlid per maand allemaal 45 cent te geven. Nog geen euro, voor ons zo weinig, voor Agripina zoveel.

Omdat wij Compassion een warm hart toedragen, hebben wij tijdens ons jubileumconcert op 28 oktober 2011 aan deze organisatie uitgebreid aandacht besteed en een collecte gehouden voor Compassion. Deze collecte heeft wel € 600,00 opgebracht!!! Iedereen bedankt hiervoor.

brief Agripina

 

Sponsor zélf ook een kindje

Als je op de banner/afbeelding hieronder klikt ga je direct naar de pagina 'Sponsor een kind' op de website van Compassion.


banner Compassion

 

Film Compassion

[home] Compassion Nederland
[Wiki] Wikipedia over Compassion

Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op woensdag 25 maart 2015 om 17:50:26 uur

Page generated in 0,023453 seconds,  x

CheckStat