Vrienden van Challenge

Home arrow Varia arrow Vrienden van Challenge
Vrienden van Challenge

Vrienden...De onderstaande brief is onlangs verzonden naar al onze oud-leden en bekenden.
Omdat wij niet van iedereen de juiste adressen hebben kunnen achterhalen bestaat de kans dat jij deze brief toch niet hebt gekregen.

Daarom is deze brief als extraatje ook nog een keer op onze website geplaatst. Lees 'm door en wordt ook 'vriend van Challenge'.

 

Beste oud-leden of vrienden van Challenge,

Hierbij ontvangt u een brief met een aanmeldingsformulier om donateur te worden van Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge.
U ontvangt deze brief omdat u op een bepaalde manier betrokken bent bij Challenge. Bijvoorbeeld door oud-lid te zijn, iemand te kennen die op Challenge zit of gezeten heeft of omdat u Challenge een warm hart toe draagt.

Waarom deze brief?
Voor ons als koor, is het zingend kunnen delen/verkondingen van ons geloof het belangrijkste. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen is onze financiële situatie, naast ledenaantal en een dirigent een belangrijk item.
Daarnaast vinden wij het fijn om onze oud-leden, familie, vrienden en bekenden te (blijven) betrekken bij het reilen en zeilen van Challenge.

Door bovenstaande zaken samen te voegen rolt het donateurschap zo bij u in de bus, wat zowel voor u als voor ons ontzettend leuk is. Door uw bijdrage kunnen wij op een eigentijdse wijze door blijven gaan met zingen en musiceren tijdens kerkdiensten en concerten om zo het evangelie te verkondigen en de mensen om ons heen en onszelf te blijven inspireren met Gods liefde.

Wat krijgt u van ons terug?
3x Per jaar ontvangt u van ons een nieuwsbrief waarin van alles zal staan over het reilen en zeilen van Challenge met allerlei leuke wetenswaardigheden zodat u ruimschoots op de hoogte zal blijven over wat er mede met uw donatie mogelijk gemaakt wordt.
Daarnaast kunnen wij u alvast verklappen dat, wanneer u besluit om vóór 15 maart 2006 donateur te worden, u verzekerd zult zijn van 1 toegangskaartje voor de helft van de prijs voor ons concert op zaterdag 4 november 2006. Dit zal tevens het afscheidsconcert van onze huidige dirigent, Marc Potters, zijn.

Hoe meldt u zich aan als donateur?
Dat kan via bijgevoegd inschrijfformulier. De antwoordstrook onderaan het formulier vult u in en zendt u retour aan:
IKJK-Challenge
p/a Roemer Visscherstraat 236
3132 EX Vlaardingen

Indien u in het bezit bent van e-mailadres verzoeken wij u dit duidelijk op het inschrijfformulier te vermelden., zodat we de nieuwsbrief zoveel mogelijk per e-mail kunnen verzenden. Heeft u geen e-mail, dan zullen wij u via de post op de hoogte houden. Houdt u ons ook op de hoogte als u gaat verhuizen of een ander emailadres krijgt?

Wij hopen snel een reactie van u te krijgen en op een fijn contact!

Hartelijke groeten,

het bestuur van Challenge

 

Via de knop hieronder kan je inschrijfformulier waar in de brief wordt geschreven direct openen door erop te klikken, of downloaden door er met de rechtermuistoets op te klikken en het dan op te slaan op je eigen computer. Het bestand is in pdf-formaat*.

 
 

Sponsorloterij

Natuurlijk blijft de oorspronkelijke mogelijkheid bij de sponsorloterij ook nog openstaan. Kijk hiervoor op de speciale pagina's over sponsoring/donateurschap.

Sponsorloterij / donateurschap »
 
 
 

Klik hier om Adobe Reader te downloaden.
*) PDF-documenten kan je lezen door gebruik te maken van Acrobat® Reader®. Als je dit nog niet hebt geïnstalleerd kan je dit doen door op het 'Get Adobe Reader'-plaatje hierboven te klikken. Je komt dan op de downloadpagina voor Acrobat Reader van Adobe® terecht.

Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Word lid!
Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op woensdag 30 november 2011 om 12:44:43 uur

Page generated in 0,024709 seconds,  x

CheckStat