Afbeeldingen kopiŽren?

copy paste image Regelmatig komen wij afbeeldingen, die op deze website worden gebruikt, tegen op flyers/posters voor (jeugd-)diensten waarin Challenge optreedt. Deze afbeeldingen zijn van deze website gehaald en zijn vervolgens geplakt in een documentje.

Alleen...

Dit ziet er meestal niet uit omdat voor de website de plaatjes en afbeeldingen maximaal zijn gecomprimeerd om jou niet te lang te laten wachten wanneer je een pagina oproept. Dat betekent dat de afbeeldingen een beetje vaag en blokkerig zijn en dat ziet er niet zo mooi uit op drukwerk. Als voorbeeld zijn hieronder twee versies opgenomen van de foto die op de homepagina staat.

Mocht je een afbeelding willen gebruiken die op deze website staat, neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag daarin om een hoge-resolutie-versie van de afbeelding die je wilt hebben. Het is niet zo'n grote moeite voor ons en we helpen je er graag mee.

Wanneer het concertfoto's betreft, vergeet dan ook niet de naam van de fotograaf erbij te vermelden. Weet je die niet, vraag die naam dan ook aan ons.

Voor de rest wensen we jou veel plezier met knippen en plakken!!!

Licentie

Creative Commons License
Op alle afbeeldingen die in eigen beheer zijn gemaakt, is een Creative Commons Licentie by-nc-nd van toepassing. Dit betekent dat je de afbeeldingen wél mag kopieren, maar niet mag aanpassen, niet commercieel mag gebruiken en deze website als bron moet vermelden.


Voorbeeld

Hieronder zie je de niet-gecomprimeerde foto. Deze is 272,35 KB groot en wordt niet zo snel geladen. Foto is wel mooi qua kleuren en aardig scherp ondanks dat deze versie verkleind is (oorspronkelijk 1500x1000px). Wanneer je over een hoge-resolutie foto vraagt krijg je dus de 1500x1000 versie van ons!

(foto: Adrie Hulsbos)

De gecomprimeerde versie is 20,71 KB groot en wordt binnen enkele milliseconden geladen. Je ziet dat deze vlekkerig is en niet scherp, maar voor een impressie voldoet hij toch wel. Voor drukwerk is deze foto echter ongeschikt.

Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Word lid!
Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op donderdag 12 januari 2012 om 00:43:37 uur

Page generated in 0,006141 seconds,  x

CheckStat