2012 in vogelvlucht

2012 in vogelvlucht

Maandag, 31 december 2012

Het Challenge jaar 2012 in vogelvlucht...

Gelukkig ben je nog in staat om dit bericht te lezen en zijn alle doomscenario's niet uitgekomen.

Waarschijnlijk liggen de meeste Maya-kalenders inmiddels bij het oud-papier en heeft iedereen van de bezorger van de krant, ongevraagde reclame en onduidelijke pizza's, een kalendertje met de beste wensen voor 2013 gekregen.

Eigenlijk is de beste manier om heel snel te zien wat Challenge allemaal heeft gedaan: gewoon op de agenda kijken. Daarop kan je zien, dat Challenge 15 optredens heeft gehad in 2012. En dat is ongeveer het gemiddelde. Wel hadden dat meer optredens kunnen zijn, maar in verband met een nieuwe dirigent is er voor het najaar 2012 tot een optredensstop besloten.

Challenge heeft, naast de dirigentenwijziging, ook te maken gehad met wijzigingen in de band. Tim zat in Zuid-Amerika voor stage, Nico zit nog regelmatig in China voor zijn werk en Robert is als gitarist nieuw in de band.
Ook is er weer vernieuwing bij de zangers. Na de zomervakantie zijn er gelukkig weer genoeg nieuwe leden bijgekomen. Mede naar aanleiding van onze open repetitie in oktober. En als de geruchten kloppen komen er in 2013 nog meer nieuwe leden bij.

Er is ook genoeg lief en leed geweest binnen Challenge. Dat is niet altijd te zien aan de buitenkant, maar het speelt wel degelijk. Gelukkig wordt dat binnen Challenge openlijk gedeeld en kunnen wij elkaar steunen waar mogelijk. We doen wat we kunnen, voor elkaar en met elkaar.

En in 2013 gaan we daar gewoon mee door. Ook met het zingen en muziek maken. In dezelfde agenda kan je zien dat er voor 2013 nog genoeg zondagen vrij zijn waarop we kunnen zingen in jouw kerk.

Wij wensen je een hartverwarmend 2013 toe!


Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

 Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op maandag 31 december 2012 om 16:29:00 uur

Page generated in 0,009525 seconds,  x

CheckStat