CD Opname 2011 - Dag 2

CD Opname 2011 - Dag 2


Dinsdag, 30 augustus 2011
Het zit erop! Of eigenlijk: het staat erop!!
Na de eerste opnamedag afgelopen zaterdag, hebben we vandaag de tweede opnamedag in de studio in Nieuw-Lekkerland achter de rug. Een hele, hele, hele lange dag die wij (Ronald, Severin, Jan-Pieter, Nico, Gert-Jan, Peter, Paul, Silvia, Mirjam en Inge) rond 8 uur vanmorgen zijn begonnen.
Even lekker warmdraaien, want het was koud in de studio!!! Het duurde dan ook even voordat Peter zijn voeten warm waren ;) . Voor de middagpauze stonden er al 4 (of waren het er 5?) nummers op. Dat ging best wel snel, dus dat gaf optimisme voor na-de-boterham.
En inderdaad, na het eten ging het ook weer als een trein. Wel zo snel, dat wij rond 15.00 al zo'n beetje klaar waren. Daarna was het nog alle nummers nalopen, afzonderlijke partijen opnieuw inspelen, gitaarsolo's opnemen, dubben, repareren, experimenteren etc.
Om 18.00 uur hebben we er een punt achter gezet en is iedereen na het afbreken van alle spullen naar huis gegaan om uit te zakken. We waren aardig afgedraaid na zo'n dag.
Er komt nog een aparte avondsessie voor gitaar en nog een middag en avond voor percussie, maar dat alles voor de finishing-touch!
Maar goed, als het een beetje meezit kunnen de zangers van Challenge komende megarepetitie al vast oefenen met de ruwe versies van alle bandopnames. Want dinsdagavond en woensdagavond zijn de zangers aan de beurt!!!
Weer wat nieuwe foto's zijn (ongecensureerd) toegevoegd op Picasa.


- Eerste opnameavond koor
- Match Audio & Vision (Studio)


Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

 Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op zaterdag 7 juli 2012 om 02:11:02 uur

Page generated in 0,010174 seconds,  x

CheckStat