CD Opname 2011 - Dag 1

CD Opname 2011 - Dag 1Zaterdag, 27 augustus 2011

De band van Challenge heeft net de eerste opnamedag voor de nieuwe CD achter de rug.

Voor negen uur arriveerden de eerste muzikanten bij de studio en snel daarna waren we compleet met zowel de bandleden als alle 5 de guidevocals: de zangers die meezingen ter oriƫntatie van de band (Mirjam, Silvia, Magda, Mathijs en Lisanne).

En dan begint het wachten. Alle instrumenten moeten worden ingeregeld en afgesteld en dat kostte meer tijd dan we in eerste instantie gedacht hadden. Pas na 12 uur kon het eerste nummer opgenomen worden. Dat viel wel tegen, temeer omdat de band in het totaal 14 nummers moet opnemen. Maar na een paar uur flink doorbikkelen staan er op dit moment 6 nummers in de computer van Jan Poirot.

De overige nummers worden op dinsdag 30 augustus 2011 opgenomen en dan is het helemaal lekker vroeg beginnen: 8 uur 's-ochtends!

Maar goed, dit staat er allemaal op en het was gezellig en vermoeiend. Gelukkig was er genoeg te drinken en te eten: flessen fris, snoep, drie vlaaien, koffie, thee etc. We hebben niks te kort gehad wat dat betreft.

Elske heeft in korte duur zo'n 100 foto's gemaakt, waarvan er nu een paar op Picasaweb geplaatst zijn. Daar kan je nu heen om ze te bekijken. De rest volgt later!

Morgenavond weer 'gewoon' repeteren :) .


- Verslag tweede opnamedag
- Foto's op Picasaweb
- Match Audio & Vision (Studio)Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

 Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Word lid!
Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op zaterdag 7 juli 2012 om 02:11:02 uur

Page generated in 0,016980 seconds,  x

CheckStat