Een nieuwe CD

Een nieuwe CD

Donderdag, 12 mei 2011

Eindelijk, het is zover!!!

Je hebt er lang op moeten wachten en wij ook. Maar het Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge gaat een derde CD opnemen. De laatste twee CD's dateren uit 2001 en 2007 (zie ook de CD-pagina's), dus het werd wel weer tijd voor wat nieuws.

Welke nummers er precies op deze CD gaan komen is op dit moment nog niet bekend. Maar zelfs wanneer we het weten gaan we dat niet hier neerzetten, want het moet een beetje een verrassing blijven. Wat al wel verklapt kan worden, is dat deze CD in september 2011 opgenomen gaat worden.

De band gaat eerst twee dagen in de studio van Match Audio & Video de muziek opnemen. De zangers zijn daarna aan de beurt en proberen de opnames in dezelfde tijd voor elkaar te krijgen.
Het wordt weer een échte Challenge CD: zonder veel toeters en bellen, maar wél met het aanstekelijke enthousiasme waarmee Challenge al 40 jaar het evangelie uitzingt. Als het allemaal een beetje goed gaat, is deze CD vóór het concert op 28 oktober 2011 helemaal klaar en kan je de CD tijdens het concert kopen om jouw verzameling Challenge CD's aan te vullen.

Nóg een reden om naar het concert te komen dus!

Verslagen en foto's van de opnamedagen staan op onze weblog.


Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

 Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Word lid!
Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op zaterdag 7 juli 2012 om 02:11:02 uur

Page generated in 0,009043 seconds,  x

CheckStat