Over tweets, burns en channels

Over tweets, burns en channels

Vrijdag 23 april 2010

Er gebeurt een hoop bij het Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge en we proberen je daarbij zoveel mogelijk op de hoogte te houden via diverse kanalen.
Tot voor kort waren deze nieuwspagina's de enige manier waarop Challenge informatie naar buiten bracht. Maar daar is verandering in gekomen. We gaan zoveel mogelijk manieren aanbieden om jou de mogelijkheid te geven om van alles op de hoogte te blijven. En we gebruiken daar graag alle Social Media voor die tegenwoordig ter beschikking staan.

We zetten het allemaal even voor je op een rijtje zodat jij kan beslissen wat je allemaal gaat volgen en niet.


Nieuwsberichten
Berichten, zoals deze, kan je volgen via de nieuwspagina van Challenge. Hiervoor moet je telkens naar de Challenge website om te kijken of er al nieuws is. Dat kan makkelijker! Abonneer je op de RSS-feed voor nieuwsberichten van Challenge via jouw feedreader.
Alle nieuwsberichten die hier worden geplaatst worden door Feedburner in een formaat gezet die jouw feedreader makkelijk kan verwerken. Het adres dat je op moet geven bij jouw feedreader is:
http://feeds.feedburner.com/jongerenkoor
Zodra je dat hebt gedaan krijg je direct een seintje van jouw feedreader zodra er een nieuw nieuwsbericht te lezen is.


Tweets via Twitter
Het komt regelmatig voor dat er kleine updates of berichtjes de wereld in gestuurd moeten worden, maar waarvoor een nieuwsbericht net teveel van het goede is. Sinds kort beschikt ook Challenge over een Twitter-account zodat ook jij deze korte berichtjes kan volgen. Heb je zelf al een Twitter-account dan kan je deze korte berichtjes volgen via @IKJKChallenge of retweeten als je wilt.
En anders kijk je gewoon op http://twitter.com/IKJKChallenge. We zijn pas begonnen met Twitteren, dus veel is staat er nog niet op. We zullen ook niet heel veel Tweets plaatsen, maar zo blijf je ook een beetje bij.


Video's via Youtube
Naast onze fotopagina zijn er sinds het concert 'Beetje Anders' in 2009 ook nog videobeelden beschikbaar. Na het concert is er direct een aantal video's geplaatst. Misschien blijft het hierbij, misschien komen er nog meer bij. Het ligt er maar net aan hoeveel beeldmateriaal er verder beschikbaar wordt gesteld.
Voorlopig kan je wat bewegende beelden van Challenge bekijken op het kanaal van Challenge op Youtube via de website http://www.youtube.com/user/ikjkchallenge.


Aparte feed voor de agenda
Op de website van Challenge hebben we ook een aparte pagina met alle optredens (gepland en vast). Ook hiervoor geldt, dat je elke keer naar de Challenge website kan gaan, maar om het je makkelijk te maken hebben we hiervoor ook een feed aangelegd die ook door Feedburner wordt verwerkt.
Voegen wij een agenda-item toe (een aanvraag voor een optreden of een definitieve boeking), dan zie je die meteen terug in je feedreader zodat je altijd de laatste data ter beschikking hebt en je dus alvast rekening kan houden met deze data.
Het adres van deze feed is: http://feeds.feedburner.com/challenge-events


Mocht jij nog meer idee├źn hebben, laat het dan weten via ons contactformulier op de website van Challenge:
http://www.ikjk-challenge.nl.


Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

 Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Word lid!
Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op zaterdag 7 juli 2012 om 02:11:02 uur

Page generated in 0,010060 seconds,  x

CheckStat