Concert 2006

Home arrow Concert 2006
Concert 2006

En dan verder...

Maanden hebben we er naartoe geleefd, vrijdagavond opgebouwd, de hele zaterdag overdag in de weer geweest en ineens is het dan voorbij. Vreemd gevoel eigenlijk...

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal een geweldige avond hebben gehad en dat er wat van is blijven hangen! Reacties op ons concert kan je overigens altijd kwijt via ons openbare forum of in ons gastenboek...

Natuurlijk moeten we de gastmuzikanten nog een keertje hartelijk bedanken. Ze hebben zich geheel belangeloos ingezet en vaak meegerepeteerd op hun vrije zaterdagen en zondagavonden.
Ook de sponsoren natuurlijk bedankt, want zonder hun financiële en materiële bijdragen hadden we dit allemaal echt niet rond kunnen krijgen.
En een hele grote prestatie heeft Match Audio & Vision neergezet, die ons concert op perfecte wijze heeft uitversterkt en uitgelicht. Petje af jongens!!

 

Challenge gaat verder

Nu Marc Potters definitief afscheid heeft genomen als dirigent van het Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge moet Challenge verder de toekomst in. Gelukkig hebben we in de enthousiaste Severin van Dijk een hele goede opvolger, die op zijn eigen manier zijn stempel op ons koor zal gaan drukken.

feestjeWe gaan eerst maar eens flink stoom afblazen op de after-party, voor het laatst afscheid nemen van Marc en ons voorbereiden op het optreden op 12 november in de gereformeerde kerk in Giessenburg (zie onze agenda).

We hebben gelukkig niet veel tijd om in het overbekende zwarte gat terecht te komen dat zo vaak wordt ervaren na zo'n concert.

 

 

We blijven ook zoeken naar nieuwe leden en nieuw repertoire, dus als je enthousiast bent geworden, meld je dan aan als nieuw lid! Er staat op deze website een speciale pagina voor je met meer informatie.

 

Nogmaals, je kan je reacties kwijt op bovenstaande pagina's en we hopen nog van je te horen. Je hoort in ieder geval nog van ons!!

 

Sponsors concert
 
Ardeco IT Services
Ardeco IT Services
Bezoek website

Schilten Schoonmaak B.V.
Schilten Schoonmaak
Bezoek website

eReM B.V.

Bezoek website

Oriflame Cosmetics

Bezoek website

Match Audio & Vision
Match Audio & VisionVerzorgt het totaal van licht en geluid tijdens het concert.
Bezoek website

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoek binnen de Challenge websites

Volg ons op:

Word lid!
Facebookpagina Challenge

Navigatie

| FAQ | Contact | Sitemap | Privacy (!) | Pagina afdrukken

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge arrow Problemen of suggesties? We horen dit graag van je! arrow Translate this page

Challenge is een Christelijk koor / gospelkoor uit Dordrecht
Deze pagina is bijgewerkt op woensdag 30 november 2011 om 12:44:03 uur

Page generated in 0,006067 seconds,  x

CheckStat